Om Willenlund Rådgivning

Om Willenlund Rådgivning APS

Willenlund Rådgivning er startet i 2018 af Bue Højlund.
Virksomheden er en anpartsvirksomhed drevet og ejet af Bue Højlund.


Bue Højlund er uddannet bygningssnedker og bygningskonstruktør og har solid erfaring fra ansættelsen hos NCC Danmark.

Derfor startede Bue Højlund virksomheden:
“Jeg havde et ønske om at komme tættere på det byggeteknisk komplicerede stof. Samtidig ville jeg gerne bringe mine evner som formidler i spil på en anden måde.

Med Willenlund Rådgivning har jeg fået mulighed for at formidle kompliceret stof på en forståelig og meningsfuld måde. Jeg er sikker på at jeg gør en stor forskel for mine kunder. – Og det gør mig glad!

Desværre er der mange der ser en uhøflig ældre mand for sig, når de tænker på en bygningssagkyndig, – Netop den forestilling kan jeg mærke at jeg flytter på, når mine kunder oplever kompetent rådgivning men på en behagelig og forståelig måde.

Vores bolig er en meget stor faktor i vores liv og er samtidig afgørende for at vi trives. – Det er her drømme skabes og udleves, men også her vores hverdag skal fungere. Den rette rådgivning om boligen gør livet bare lidt nemmere.
Jeg føler mig meget priviligeret over at dét er mit arbejde.”
Se det samlede CV her:
Bue Højlund på LinkedIn